Jornada a l’Auditori sobre la mediació com a solució als conflictes

Participaran en aquesta jornada el Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, l’Ajuntament i els Jutjats de Santa Coloma, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i els serveis de convivència ciutadana.

Santa Coloma de Gramenet, 12/05/2016.- Demà dia 13 de maig, de 9.30 a 14h,  tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet una jornada que sota el títol “A Santa Coloma la mediació, una solució per a tothom”  abordarà els aspectes més importants sobre la mediació, com a mètode de resolució de conflictes. Participaran en aquesta jornada el Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, a través del CEMICAB,  l’Ajuntament i els Jutjats de Santa Coloma de Gramenet, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i els serveis de convivència ciutadana.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la diputada del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona i responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt inauguraran aquesta jornada, que tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Rafael Casanova, 5. Metro L1 estació Santa Coloma).L’objectiu de la jornada, que es divideix en quatre ponències, és donar a conèixer com es gestiona i com s’ofereix la mediació des dels serveis públics, com es gestiona la mediació quan el conflicte ja ha estat judicialitzat i els beneficis emocionals de la mediació per a les persones que són dins el conflicte. Finalment, la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB  responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt, donarà dades sobre les mediacions que s’han realitzat en el darrer any en aquest centre de mediació, mentre que Rosa Torre, directora del CMDPC (Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya) facilitarà dades d’aquest centre de mediació.

Per més informació consulteu el següent enllaç

Per més informació consulteu el següent enllaç

 

CONVOCATÒRIA

Acte

Demà 13 de maig, jornada a Santa Coloma de Gramenet sobre la mediació com a solució als conflictes

Dia i hora

Divendres, 13 de maig, de 9.30 a 14h
Inauguració: 9’30 hores
Atenció als mitjans: 11’15 hores

Lloc

Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Rafael Casanova, 5. Metro L1 estació Santa Coloma).

 

 

 

 

 


 

 
Per a més informació


Departament de Comunicació del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona Clara Llensa (661171111)// Roser Ripoll (650437845)Tel. 93 496 18 80 / Ext. 5065/5071premsa@icab.es

*Servei de Comunicació:Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet:Dori Morillo / Ana Belén Pérez: 93 462 40 13 morilloga@gramenet.cat / premsa.comunicacio@gramenet.cat