Joan Manel Serrat actua avui al Teatre Sagarra

La música, el teatre i la dansa són els ingredients del menú de tardor del Teatre Sagarra que comença amb l'actuació de Serrat.

A la programació de tardor del Sagarra destaquen l’obra Fora de Joc de Sergi Belbel (15 d’octubre), l’actuació de Moncho (12 novembre), Antonio Canales i Amador Rojas (10 desembre), i Giselle de la Companyia de Ballet de Santa Coloma David Campos (23 de desembre), entre d’altres interessants propostes.

El teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma inicia la seva programació de tardor-hivern amb una actuació de luxe, la del cantautor Joan Manel Serrat (divendres 1 d’octubre a les 21:00 h). Les entrades per al seu concert es van esgotar el mateix dia que es van posar a la venda.

Gairebé quaranta anys després de posar música als seus poemes i convertir en llegat musical de tota una generació cançons com la Nana de la cebolla o Para la libertat, Joan Manel Serrat torna a posar el seu art al servei de Miguel Hernández. I ho fa amb Hijo de la luz y de la sombra, un disc que vol ser continuació i complement del primer i que commemora el centenari del naixement de l’autor, mort en 1942 en una presó franquista.

El nou disc que Serrat li dedica inclou tretze temes de diferents èpoques: des d’obres de joventut fins als versos que donen títol a l’espectacle i que, per a Serrat, formen part del “més profund i ambiciós dels seus poemes”. Cadascuna de les cançons del disc compta amb el suport d’imatges de vídeos signats per realitzadors com Bigas Luna, Manuel Huerga, Jaime Chávarri o Imanol Uribe, entre d’altres.