Ja tenim aquí la Festa Major d'Hivern!

Fins al 5 de gener s'oferirà un ampli ventall d'activitats culturals, tradicionals, musicals, solidàries i esportives.

Com cada any, quan el Nadal ja és a les portes, arrenca la Festa Major d'Hivern. Fins al 5 de gener, la ciutat viurà immersa en un seguit d'actes festius on la tradició, la cultura, la música, l'esport i la solidaritat en seran protagonistes. L’Ajuntament ha organitzat, amb la participació de diferents entitats i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, una heterogènia agenda d’activitats, adreçada a tothom, especialment als infants i a les seves famílies. Podeu consultar aquí el programa complet d'actes.

Activitats a les biblioteques i altres equipaments

Les biblioteques esdevindran un dels epicentres festius, amb l'organització de tallers, projeccions i lectures nadalenques. D'altra banda, les instal·lacions esportives municipals no s’hi quedaran al marge i viuran un Nadal molt actiu: hi haurà casals, jornades de tecnificació i tornejos. Tampoc no hi faltarà el Circ de Nadal (a la plaça de Pau Casals, del 27 de desembre al 5 de gener). 

D'altra banda, l'Auditori acollirà els tradicionals concerts de Nadal i el Sagarra serà escenari d'activitats solidàries, com el Festival Yolanda Valero (dia 14, a les 11 i 15.30 h) per a la recollida de joguines; el Festival Rosalía Mulero per a la recaptació d'aliments (dia 21, 18 h) i la Nit Solidària, amb actuacions musicals a locals d'oci (dia 21, a partir de les 22 h).

Diada de Santa Coloma 

Un altre dels moments àlgids de la festa arribarà l'últim dia de l'any, en què se celebra la Diada de Santa Coloma, amb un munt d'actes festius, com la cercavila de Festa Major, que coincideix amb el 38è aniversari de la Colla de Gegants i Capgrossos. Tampoc no hi faltarà el Correfoc d'Hivern, amb la Colla Vella de Diables, que celebrarà els seus 36 anys. I, un cop més, podrem celebrar el Cap d'Any a la plaça de la Vila (23.30 h), amb les tradicionals campanades i la millor música per rebre el 2020. 

El comerç local diu la seva

L'Agrupació del Comerç i la Indústria organitza activitats amb molt bona acollida, com el Tió Gegant, que es podrà picar, del 16 al 24 de desembre, a diferents carrers comercials; la Fira de Nadal de la Plaça del Rellotge, que ja es pot visitar fins al 6 de gener; el Trenet; els inflables; el Planetari, i el Patge reial. D'altra banda, hi haurà el Campament dels Reis a la pl. de la Vila (del 2 al 4 de gener), la recollida de cartes, l'arribada dels Reis a les pistes d'Antoni Amorós i la tradicional Cavalcada, que clourà la Festa.