Inici de les classes amb normalitat i represa del transport públic adaptat

Una avaria elèctrica a la zona de la plaça Manent és l’únic incident durant aquesta nit i matinada a la ciutat. El Comitè municipal d’emergència decideix restablir el transport adaptat aquesta tarda. Els centres escolars han obert les portes amb normalitat.

A primera hora del matí el Comitè municipal d’emergència ha fet balanç de la nit passada a Santa Coloma de Gramenet.  Cal destacar una avaria a la zona de la plaça Manent i voltants. Aquesta nit s’ha produït una avaria a una estació transformadora que dóna servei a la zona. A primera hora del matí els operaris de la companyia subministradora estan treballant en la reparació. De moment ja està en marxa un generador que abasteix d’electricitat als domicilis i comerços d’aquests carrers.

Aquest matí han obert les portes amb tota normalitat els centres escolars. El departament d’Interior de la Generalitat va decretar ahir al vespre només la suspensió del transport escolar interurbà. Pel que fa a Santa Coloma, aquesta tarda quedarà restablert el transport escolar adaptat que havia quedat suspès des d’ahir al matí. D’aquesta manera els usuaris i alumnes dels centres especials podran tornar als seus domicilis.

El Comitè d’emergència manté el nivell d’alerta 1, dels tres que contempla el pla. D’aquesta manera es manté l’operatiu pel que fa a l’atenció a gent gran i persones amb malalties per vigilar que estiguin protegits de les baixes temperatures. Tanmateix s’ha posat en marxa un operatiu perquè dilluns els centres escolars i les llars d’infants municipals més exposats al fred puguin encendre hores abans la calefacció.