Inaugurat el Pavelló Poliesportiu del Barcelonès Nord al barri de la Colina de Badalona

Aquesta setmana s'ha inaugurat el Pavelló Poliesportiu del Barcelonès Nord. Aquest equipament ubicat al polígon Montigalà de Badalona dona servei a les localitats de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

El passat 23 de juliol els alcaldes de Badalona, Jordi Serra; Sant Adrià de Besòs, Jesús Mª Canga; i de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; i el president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, van inaugurar al Pavelló Poliesportiu del Barcelonès Nord (c. de Gran Bretanya, s/n, de Badalona). Aquest és un nou equipament esportiu que dona servei a la població dels municipis de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. El pavelló està ubicat al barri del Puigfred, conegut com la Colina.      

El poliesportiu del Barcelonès Nord té una superfície de 2.940 m² amb una pista central i tres de laterals. Té una capacitat per a 350 persones. L’equipament, amb un cost total de 4,18 milions d’euros, ha estat construït pel Consell Comarcal del Barcelonès, a través de la seva societat REGESA, i està gestionat pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord (CEBNORD) per donar servei als ciutadans i ciutadanes, preferentment en edat escolar, de la zona.