Inauguració del curs 2012-2013 de la UNED

El dimarts 30 (19.00) la UNED va inaugurar el curs amb un acte al Recinte Torribera en el que el Magistrat Santiago Vidal va fer la conferència "Nous plantejaments socio-jurídics davant l’actual context econòmic".

El dimarts 30 d’octubre al Recinte Torribera s'ha celebrat l’acte inaugural del curs 2012-2013 de la UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància) amb la conferència "Nous plantejaments socio-jurídics davant l’actual context econòmic" a càrrec de Santiago Vidal Marsal, Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona. L’acte ha començat a les 19:00 amb la assistència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon.

D'altra banda, el proper dia 4 de novembre es tanca el termini d'inscripció per els cursos d’anglès elemental (A1), francès bàsic (A2) i alemany elemental (A1) en la modalitat semipresencial i amb tutories personals. Aquests cursos els imparteix per primer cop el Centre Universitari d’Idiomes a Distància a través de la UNED, amb seu al Recinte Torribera. Més informació al 93 468 28 19 o a l’a/e: info@santa-coloma.uned.es.