Inauguració de la nova seu de La Colmena

Aquest dilluns 2 (18.00) l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el president de la Generalitat, Artur Mas, inauguraran el nou local d'aquesta històrica entitat de la ciutat al carrer de Francesc Viñas, 5.

Després de molts anys de tancar les portes de la seva històrica seu a la rambla de Sant Sebastià, la Cooperativa La Colmena inaugurarà el 2 juny (18.00) el nou local al número 5 del carrer de Francesc Viñas. Hi assistiran el president de la Generalitat, Artur Mas, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i altres representants de l’Ajuntament.

La Colmena es va fundar el 1916. A punt de convertir-se en una entitat centenària, la cooperativa estrena una nova seu, però també una nova etapa, amb un projecte molt ambiciós i engrescador.
A banda de reservar l’espai per a les clàssiques seccions de billar i escacs i ser punt de trobada del grup de pitch & putt, La Colmena dedicarà una planta sencera a les arts escèniques i recuperarà una petita sala on es faran representacions.
També hi haurà un estudi de teatre i dansa on s’impartiran cursos de diferents disciplines artístiques (teatre, esbart, claqué, màgia, circ, etc.).