Inauguració de la nova Biblioteca del Fondo

El dijous 11 de setembre s’inaugura a Santa Coloma de Gramenet la Biblioteca del Fondo, que inclou l’espai ‘Cuines del Món’.

La nova Biblioteca Fondo, integrada en un multiequipament, que inclou llar d'infants, mercat municipal i supermercat

Santa Coloma de Gramenet, 9 de setembre de 2014.- Dijous vinent, 11 de setembre, obre les portes a la ciutadania la Biblioteca del Fondo, un nou equipament cultural i públic que s’afegeix als serveis que actualment ofereix l’Edifici Fondo —que inclou un mercat municipal, un supermercat i una llar d’infants— i que se suma als altres tres centres públics de foment de la lectura que formen part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

 A les 13.30 (al carrer de Massenet, 28) està previst l’acte d’inauguració, que estarà presidit per l’alcaldessa Núria Parlon i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. El actes de celebració de l’obertura del nou equipament començaran a les 12.30h amb diferents activitats culturals obertes a la ciutadania.

 El nou espai, que disposa de gairebé 2.000 m2 dedicats a la lectura i a les activitats culturals i ciutadanes, ocupa les plantes primera, segona i tercera de l’Edifici Fondo. Parteix amb 32.500 documents per a la consulta i el préstec. La particularitat és que disposa d’un espai específic i singular, Cuines del Món, amb un fons de 2.000 documents dedicats a l’alimentació i la gastronomia, una cuina de 90 m2 i tots els elements necessaris per fer-hi cursos, tallers i experiències culinàries.Resum de la invitació a mitjans:

ActeInauguració de la nova Biblioteca Fondo
Data i horaDijous 11 de setembre, 13.30h
LlocBiblioteca del Fondo, ubicada a l'Edifici Fondo. Punt de trobada: carrer de Massenet, 28
Intervencions
  • L'alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon
  • El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve