Inauguració de la mostra 'Ramon Surinyac. Pintura editada' a Can Sisteré

Dijous 25 de juny al Centre d’Art Can Sisteré, 20:00h s’inaugura la mostra ‘Ramon Surinyac. Pintura editada’

Una de les obres que es podran veure a la mostra de Can Sisteré

Santa Coloma de Gramenet, 22 de juny de 2015.-  El proper dijous 25 de juny (20.00) s’inaugurarà al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Sant Carles, s/n) la mostra “Ramon Surinyac. Pintura editada”, una selecció de l’obra recent d’aquest jove creador amb una ja llarga trajectòria de premis i d’exposicions a Madrid, Barcelona Colònia i Berlín, entre d’altres ciutats europees.  

A més de l’artista, l’acte d’inauguració comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Núria Parlon, i la regidora de Cultura, Petra Jiménez.

L’obra de Ramon Surinyac (Manlleu, 1974) s’inscriu en una de les línies de treball obertes per la pintura contemporània que té com a referent la fotografia. A diferència de la pintura que surt del no-res, d’una tela en blanc, en els olis de Surinyac el que importa és l’edició del que abans ha estat documentat fotogràficament. Així, l’artista fuig de la imatge única per produir sèries de quadres que evolucionen en diferents composicions, formats i colors.

La mostra, a Can Sisteré


A Can Sisteré, Surinyac presenta una selecció d’obres caracteritzades pel lirisme i una marcada sensibilitat per l’entorn natural. Amb aquesta exposició podrem endinsar-nos en boscos, muntanyes però també en piles de brossa, fent-nos reflexionar i dubtar de la nostra concepció d’allò que és bell o mereix ser pintat i alhora prendre consciència mediambiental. La diversitat de paisatges ens transmet que no hi ha cap paradís o infern, sinó aquell espai que mereix ser contemplat, pintat i tractat amb cura.

Fins el 26 de juliol

La mostra “Ramon Surinyac. Pintura editada” es podrà visitar fins al 26 de juliol en l’horari habitual de Can Sisteré: de dimarts a divendres de 17 a 21 h, dissabtes d’11 a 13.30 i de 17 a 21 h  i  diumenges d’11 a 13.30 h.

Més informació a: www.gramenet.cat/per-temes/cultura/centre-dart-contemporani-can-sistere/

I sobre l’artista: www.ramonsurinyac.com/
 

Per a més informació i/o contactes:


Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

comunicacio@gramenet.cat

premsa.comunicacio@gramenet.cat