Important detenció de la Policia Local de Santa Coloma

La Policia Local de Santa Coloma de Gramenet deté un individu amb antecedents de furts a diversos mercats de venda no sedentària de Catalunya.

Santa Coloma de Gramenet, a 22 d’abril de 2015.- El passat dilluns al matí, agents de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet van procedir a la detenció d’un individu amb antecedents de delictes en diferents mercats de venda no-sedentària a diverses localitats de Catalunya. La col·laboració dels paradistes dels encants del Mercat Sagarra, lloc on es va realitzar l’operació, ha estat fonamental per procedir a la detenció d’aquesta persona, amb les inicials R.U. J. R., que compta amb 18 antecedents policials per delicte de robatori, furt, estafa, apropiació indeguda i violència a l’àmbit familiar, entre d’altres delictes, a més de dos ordres de detenció vigents decretades pels jutjats de Tarragona i Granollers, i quatre ordres judicials d’esbrinament de domicili de diferents jutjats de Barcelona, Tarragona, Lleida i Rubí.

Després de la detenció, el cos de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet el va posar a disposició del cos dels Mossos d’Esquadra.

 

Per a més informació i/o contactes:


Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488