"Iaia" amb Montserrat Carulla a Santa Coloma

El Teatre Sagarra ens presenta aquest dissabte 17 (21.00) aquesta obra amb la qual la veterana actriu catalana s'acomiada dels escenaris.

Aquest dissabte 17 (21.00), al Teatre Municipal Josep Maria de Sagarra, "Iaia". Preu de les entrades: 18 euros.

Direcció: Roger Peña 
Actors: Montserrat Carulla, Vicky Luengo i Aleix Peña
Disseny d’escenografia: Carles Pujol 

Amb aquesta obra dirigida pel seu nét, Montserrat Carulla es despedeix del escenaris.

El Josep, jove i aturat, viu al piset de la seva àvia, que el manté. Una nit coneix la Sílvia, una nena de casa bona i la convida al pis. L’àvia els interromp i, des d’aquest moment, es creen una sèrie de confusions i malfiances entre la parella, potenciades pel caràcter tafaner i mutable de l’àvia que, a més, és addicta a l’orxata, les noves tecnologies i el xat. Els dos joves s’agraden, potser fins i tot senten alguna cosa més. Tot podria ser perfecte, si no fos perquè l’àvia sempre està pel mig; i perquè el noi amaga un dolorós secret.

Acostar el teatre a tothom

El Teatre Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. En aquest sentit, una de les propostes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte enels preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. També s’aplicaran descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat.

Venda de localitats a les taquilles del teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 50/ 93 462 40 00-Ext. 2906

Venda anticipada de localitats

  • A totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic.
  • Servei de Tel-entrada 902 10 12 12.
  • Internet: www.telentrada.com

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra o de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.