Horaris especials al cementiri amb motiu de la festa de Tots Sants

A partir del 26 d'octubre el reciente estarà obert en horari de matí i tarda.

 

 

La festivitat de l'1 de novembre,  Tots Sants,  és el dia de major afluència de visitants al cementiri municipal.  Des del dimecres 26 d'octubre i fins a l'1 de novembre inclòs, el recinte estarà obert al públic en horari de matí i tarda, de 8.00 a 18.00 hores, perquè les  persones que ho desitgin  puguin complir la tradició de visitar als seus difunts i cuidar els seus nínxols. En aquest sentit, l'Ajuntament ha reforçat els serveis que faciliten l'assistència dels ciutadans. Els vehícles no podran accedir al recinte.
 
A l'àmbit del transport, es recomana utilitzar  el públic i de manera especial el metro  (estació Can Zam de la L9) , per la seva proximitat amb el cementiri, així com la línia d'autobús B18, que té una freqüència de passada de trenta minuts des del centre de la ciutat .
 
Durant aquests dies, les persones que es desplacin en vehicle privat, trobaran un accés gratuït per aparcar a la zona de terra posterior al recinte de la fàbrica Damm. L'entrada serà pel vial associat al parc de Ca Zam i la sortida per als vianants a l'alçada del cementiri.