Horari especial del Cementiri per Tots Sants

Amb motiu de la diada de Tots Sants (aquest dimarts 1 de novembre), el Cementiri de Santa Coloma reforça el servei d’atenció al públic i estableix un horari d’obertura especial per aquesta data.

Amb motiu de la diada de Tots Sants (1 de novembre), el Cementiri reforça el servei d’atenció al públic i estableix un horari d’obertura especial, de 8.00 a 18.00 h ininterrompudament, perquè les famílies puguin complir amb la tradició de visitar els seus éssers estimats desapareguts. Diumenge, dia 30, el recinte romandrà obert fins a les 14.00 h.

Dimarts, s’habilitarà un pàrquing provisional que tindrà l’entrada per la cantonada del parc de Can Zam. Aquesta zona, que estarà senyalitzada des d’aquest divendres 28 al migdia, es troba a la part posterior de la fàbrica Cacaolat i arriba fins a la subestació elèctrica. D’altra banda, es reforçarà la línia B84 amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 8.00 i les 18.00 h el dia 1. El 30 d’octubre, el reforç d’aquest servei de transport públic és de 8.00 a 14.00 h. L’autobús no entra al Cementiri per motius de seguretat viària. Cal recordar que l’estació de metro més pròxima es Can Zam (L9). El Tanatori romandrà obert diumenge, però no hi haurà serveis d’enterrament. Les misses de l’1 i el 2 de novembre (Dia dels Difunts) seran a les 11.00 i a les 9.00 h, respectivament.