Horari d’estiu del parc fluvial del Besòs

La zona del parc fluvial destinada a ús públic roman oberta de 10.00 a 21.00 h. Us recordem les recomanacions per portar les vostres mascotes al parc.

La zona del parc fluvial destinada a ús públic roman oberta tots els dies de l’any en l’horari oficial especificat en el Pla d’usos, que va aprovar la Generalitat, llevat dels casos d’alerta hidrològica.
L’horari d’estiu, que és de 10.00 a 21.00 h, va entrar en vigor el 21 de juny i acabarà el 20 de setembre.

Recomanacions sobre com portar les mascotes al parc


El parc fluvial del Besòs és un espai de convivència entre natura i esbarjo. Segur i de fàcil accés, és també un lloc on poder gaudir del lleure i la tranquil·litat. Quan el visiteu amb el vostre animal de companyia, cal que respecteu aquests consells:

  • Recolliu sempre les deposicions de la vostra mascota. Els informadors del parc us facilitaran bosses de plàstic biodegradables. En cas d’incompliment podeu ser sancionats.
  • El vostre gos ha d’anar lligat i identificat. Recordeu que la normativa vigent així ho exigeix. En el cas que sigui de raça perillosa, haurà d’anar lligat i amb morrió.
  • Manteniu el vostre gos controlat en tot moment i eviteu que baixi al riu. Sigueu prudents en el tracte amb els altres animals que conviuen en aquest espai.
  • Eviteu que el vostre gos malmeti la zona de gespa. El parc és un espai per gaudir del temps de lleure amb tranquil·litat i seguretat.
  • Eviteu alterar l’activitat d’altres usuaris del parc així com de la fauna que hi habita.