Ha començat la temporada d’estiu a les dues piscines municipals

Les piscines de Can Zam i Torribera romandran obertes fins el 30 d'agost amb renovacions i millores dels seus espais.

S’ha obert oficialment la temporada d’estiu a les piscines municipals de Can Zam i Torribera. Dues instal·lacions, que romandran obertes fins el 30 d’agost, on els colomencs i colomenques podran gaudir de l’aigua i fer més suportable les altes temperatures pròpies d’aquesta època de l’any.

La piscina de Can Zam obrirà d’11.00 a 20.00 h (el cap de setmana de 10.00 a 19.00 h) amb uns preus que oscil·laran entre els 3,95 i 6,35€, segons l’entrada sigui per a dies feiners o festius i segons la persona que la compri sigui adulta, menor, jubilada o discapacitada. Els abonaments de temporada per a tota la família costaran 190,25€. N’hi ha també d’individuals i de 10 entrades.

A Torribera l’horari serà d’11.00 a 19.00 h, i els preus es mouran entre els 3,50 i 5,15€. Els abonaments, en aquest cas, són de 15 entrades a uns preus de 48,70€ (adults) i 37,60€ (menors de 14 anys, jubilats i discapacitats).

Millora i creació de nous espais


L’entitat Duet Can Zam i el Complex Esportiu Torribera ofereixen aquest estiu nous espais i la renovació d’altres.
D’una banda, Duet Can Zam ha realitzat un repintat antilliscant al paviment del llac i als ponts metàl·lics o passarel·les. Els usuaris i usuàries gaudiran de 40 hamaques i podran fer servir noves papereres a tot el recinte. I a més, tornarà a obrir-se el servei de bar.

D’altra banda, al Complex Esportiu Torribera, ha renovat la seva imatge. Totes les persones comptaran amb un espai de pícnic a la platja de la piscina, fruiran de la millora del subministrament de l’aigua calenta dels vestidors i de les innovacions als equipaments tècnics de la piscina: depuradora, vàlvules i filtres. A més, s’ha fet un repintat antilliscant al paviment del llac i al pont de fusta i passarel·les.

A l’estiu de 2014 més de 21.000 persones van fer servir les dues instal·lacions (11.527 a Can Zam i 9.900 a Torribera).