Gran festa ciutadana amb dos nous espais per la cultura i el lleure, la biblioteca de Singuerlín i el parc de la Bastida

Dissabte al matí milers de colomencs i colomenques han passat pel parc forestal de la Bastida i per la nova biblioteca de Singuerlín-Salvador Cabré, que han restat inaugurats per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon.

###NEWS_VIDEO_1###

###NEWS_VIDEO_2###

Avui ha estat un gran dia per Santa Coloma. El parc de la Bastida i la nova biblioteca són la mostra de l’acció de govern municipal pensada per millorar el benestar de tots els colomencs i colomenques”, ha afirmat l’alcaldessa.

En una jornada marcada per l’excel·lent temperatura la ciutadania colomenca s’ha abocat en els actes d’inauguració del parc de la Bastida i de la nova biblioteca. La festa ha començat a les 10 del matí al parc, que progressivament s’ha anat omplint de colomencs i colomenques. Els participants han pogut recollir un barret de palla que portava el lema “Parc de la Bastida, gaudeix de la Natura!” i plantes aromàtiques. Els més petits han gaudit de jocs i música.

L’acte inaugural ha estat senzill, però carregat de simbolisme i de compromís amb la natura: l’alliberament, per part de l’alcaldessa d’una au rapaç, concretament un xoriguer, procedent d’un centre de recuperació d’aus. D’aquesta manera s’ha inaugurat un gran espai natural pel gaudi dels veïns i veïnes de Santa Coloma.

Més tard, a les 13 hores, l’alcaldessa, acompanyada del president de la Diputació de Barcelona, Antoni P. Fogué; de la tinent d’alcalde de Cultura, Montserrat Olivès, i de l’home que dona nom a l’equipament, Mn. Salvador Cabré, han inaugurat la biblioteca de Singuerlín-Salvador Cabré, ubicada a l’edifici del mercat de Singuerlín

Després dels parlaments oficials, les autoritats i el públic assistent han recorregut les instal·lacions d’aquest nou equipament, modern i lluminós.

Galeries fotogràfiques:

Inauguració del parc forestal de la Bastida.

Inauguració de la Biblioteca de Singuerlín-Salvador Cabré