Gramepark presenta un Pla d’Acció destinat a garantir el compliment dels seus compromisos i la prestació de serveis municipals a la ciutadania

El Pla contempla mesures per augmentar el nivell d’ingressos i reduir l’endeutament, i inclou un ERO per uns 15 treballadors.

D'esquerra a dreta: el conseller delegat Nestor cañete, el tinent d'alcalde Jordi Mas, el gerent de Gramepark Oscar García Dávila, i la consellera delegada Ana Muñoz

Santa Coloma de Gramenet, 28 de setembre de 2012.-Aquest matí ha tingut lloc a la sala de Govern de l’Ajuntament una roda de premsa per informar sobre les línies mestres del nou Pla d’Acció que posa en marxa la societat municipal Gramepark.

Han informat del Pla d’Acció el president de Gramepark, Jordi Mas, i el gerent, Oscar García Dávila. També hi han estat presents el consellers delegats Ana Muñoz i Néstor Cañete. L’ acord que s’ha donat a conèixer és el següent:

El Consell d’Administració de la societat municipal Gramepark ha rebut aquest mati un informe de la gerència que conté un Pla d’Acció per a la companyia. L’esmentat pla es el full de ruta que ha de marcar les principals accions per a garantir la cobertura dels serveis i el compliment dels compromisos adquirits.

Gramepark, des de l’any 2010, ha estat seguint el Pla de Negoci 2010-2012 (aprovat al maig de 2010). No obstant, la nova conjuntura que afecta  la societat fa necessari un nou plantejament per al futur immediat.

Els principals nous condicionants que afecten l’activitat de l’empresa són: la dificultat per aconseguir acords, favorables en temps i condicions per a Gramepark, amb les diferents entitats financeres per a la reestructuració del seu deute;  l’estancament del nivell de vendes degut a la dificultat d’accés al finançament, per particulars i empreses, i altres mesures de recent implementació, com són l’augment de l’IVA i l’eliminació d’ajuts per a la compra d’un habitatge.

Per tot plegat, Gramepark posarà en marxa una sèrie de mesures per tal de garantir la prestació dels serveis, de mobilitat i d’accessibilitat a l’habitatge, complir amb tots i cadascun dels adjudicataris d’habitatges dels diferents sortejos que ha realitzat fins a la data i fer front als acords contrets amb les persones afectades de reallotjaments en els diferents processos d’expropiació que s’han dut a terme; a més de complir amb tots els compromisos de pagament als seus diferents proveïdors.

Les esmentades mesures van encaminades a augmentar el seu nivell d’ingressos i reduir els seus nivells d’endeutament financer i dels costos actuals. Entre les mesures, es troba la reducció significativa de la seva estructura de recursos humans, mitjançant la tramitació del corresponent ERO, que afectarà aproximadament a 15 treballadors.

****Us adjuntem imatge de la roda de premsa d’aquest matí

Per a més informació:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Dori Morillo / Ana Belén Pérez
93 462 40 13 / 630 06 47 31 

morilloga@gramenet.cat

comunicacio@gramenet.cat