Fòrum de cloenda del procés participatiu del PAM 2016-2019

El procés participatiu per elaborar el Pla d’acció municipal 2016-2019 (PAM) es tancarà aquest dissabte 9 (a partir de les 10:30h) a l’Auditori de Can Roig i Torres. En tres mesos s’han recollit més de cinc mil aportacions de la ciutadania a través d’una enquesta.

Un total de 5.142 aportacions de la població, recollides durant els darrers tres mesos, són el resultat del procés de participació per redactar el nou PAM. D’aquesta xifra global, n’han arribat 3.417 mitjançant enquestes i 1.725 com a propostes d’acció concreta.
En el fòrum, els ciutadans i les ciutadanes tenen l’oportunitat de triar les propostes que considerin que l’Ajuntament hauria d’estudiar i incloure en aquest Pla. L'aforament és limitat i per tant les persones que vulguin assistir al fòrum han de registrar-se (tel. 93 462 40 57) i, d’aquesta manera, podran expressar la seva opinió sobre les dades recollides. El termini d’inscripció acaba divendres 8, a les 12.00 h del migdia.

Aquest 9 d’abril, doncs, es faran públics els resultats de les enquestes de priorització d’objectius, entre els quals el rànquing dels 20 temes que més preocupen als colomencs i les colomenques que han participat en el sondeig. D’altra banda, s’hi sotmetran a valoració, a mà alçada, les propostes d’acció concretes que la ciutadania ha fet arribar a l’equip de PAM al llarg d’aquests tres mesos d’activitat continuada. Consulteu aquí el programa detallat d'aquesta jornada.

Passaport PAM


D’altra banda, les persones que durant el procés participatiu han pogut segellar el passaport del PAM, tenen dret d’optar a l’activitat «Creadors decuina», consistent en dos sopars per a dues persones als restaurants La Lluerna i Ca n’Armengol. Posteriorment, aquesta experiència formarà part d’un reportatge sobre la nova cuina colomenca. Entre l’1 i el 8 d’abril, haureu d’enviar un correu electrònic a pam@gramenet.cat i indicar-hi les dades de contacte i el nombre de segells que teniu, o bé presentar una fotocòpia del passaport del PAM segellat a l’OIAC. Els dos veïns o veïnes que acreditin un major nombre de segells seran els guanyadors o guanyadores de «Creadors de cuina».