Fòrum Anual d'Amnistia Internacional Catalunya a Santa Coloma

La 4a edició d'aquest fòrum tindrà lloc aquest dissabte 25 (a partir de les 09.30) a l'Auditori Can Roig i Torres sota el lema "El Meu Cos, els Meus Drets".

Dissabte 25 d'octubre tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet la 4a edició del Fòrum Anual d'Amnistia Internacional Catalunya, que enguany tindrà com a fil conductor el reconeixement dels drets sexuals i reproductius com a drets humans i la campanya global d'AI, El Meu Cos Els Meus Drets.

El Fòrum es dividirà en tres blocs temàtics:

10.30h- Bloc 1: Drets sexuals i reproductius, què son i com ens afecten.
Amb Samara de las Heras, investigadora del Grup Antígona i Doctoranda del programa en Dret Públic i Filosofia Jurídico-Política de la UAB, i Montserrat Rifà, Doctora en Ciències de l'Educació i professora d'educació artística i cultura visual de UAB. Directora de l'Observatori per a la Igualtat.

12.15h- Bloc 2
: La criminalització de les persones LGBTI.
Amb Núria López,  fotògrafa documentalista que centra el seu treball en temes relacionats amb la dona, el gènere, les identitats, les violències i la sexualitat, i Rodrigo Araneda, psicòleg especialista en psicologia clínica, social i comunitària, en els darrers anys ha estat president d'ACATHI (Associació Catalana per la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants)

14h - Dinar

15.30h- Bloc 3
: Violència sexual contra les dones: tràfic de persones.
Amb Rosa Ma. Cendón, treballadora social i pedagoga de les Adoratrius, és coordinadora de l’àrea de sensibilització i incidència política del programa SICAR cat d’atenció integral a les dones víctimes del tràfic de persones, i Lorena Garrido, jurista i professora de Ciència Política i Dret Públic de la UAB i investigadora del Grup Antígona.

Com a principal novetat d'enguany, el Fòrum, que fins ara havia funcionat com un espai de trobada intern entre activistes d'AI i altres organitzacions, s'obre al públic general. Aquelles persones interessades a assistir al Fòrum poden informar-se i inscriure's al correu electrònic forum@amnistiacatalunya.org amb data límit 23 d'octubre.