Fòrum 9 d'abril: recta final del PAM en Santa Coloma

A Santa Coloma el procés participatiu d’elaboració del Pla d’acció municipal es clourà amb un fòrum obert a la ciutadania el 9 d'abril.

Santa Coloma de Gramenet, 18 de març de 2016.- Amb més de 3.000 aportacions de la ciutadania recollides durant tres mesos a través de l’enquesta, el procés de participació impulsat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM) del període 2016-2019 es clourà el dissabte 9 d’abril en un fòrum de treball que es farà durant tot el matí a l’Auditori municipal Can Roig i Torres. Aquest darrer acte de creació del PAM està destinat a què un cop més els ciutadans i les ciutadanes que vulguin participar-hi triïn entre les propostes rebudes aquelles que consideren que l’Ajuntament hauria d’estudiar amb la finalitat d’incloure-les en el seu pla de treball dels propers anys.

Durant aquest Fòrum es faran públics els resultats de les enquestes de prioritzacions d’objectius i, entre ells, el rànking dels 20 temes que més preocupen als colomencs i les colomenques que hi han participat. D’altra banda, es sotmetran a valoració a mà alçada aquelles propostes d’acció concretes que s’han fet arribar a l’equip de PAM al llarg d’aquests tres mesos d’activitat continuada. En el mateix acte també està previst fer  públiques aquelles propostes que, pel seu àmbit de concreció (sobre un carrer en concret, per exemple), l’Ajuntament tractarà en el marc del circuit de gestió QUI (de queixes i suggeriments) a través de les sis Regidories de Districte que té aquesta ciutat. Seran les oficines d’aquestes regidories, punts de proximitat de l’Ajuntament, les encarregades de donar resposta a aquelles demandes que, encara que siguin en algun cas d’interès més particular, es considera que també han de ser preses en consideració.

Altres propostes d’acció rebudes que ja estan en marxa o que ja formen part d’algun dels objectius inclosos en el PAM 2016-2019, composaran un llistat informatiu que estarà a disposició de les persones participants per tal que puguin fer el seguiment de l’acció de PAM que correspon a la suggerida pels ciutadans i les ciutadanes. Finalment, es preveu que quedaran desestimades en un full per a consulta totes aquelles propostes rebudes que, encara que siguin compartides per l’Ajuntament en el fons de la qüestió, no formen part de les competències municipals segons la Llei de Bases de Règim Local.

El Fòrum de cloenda combinarà les sessions de treball amb projeccions audiovisuals, música en directe, animació teatral i la mostra “Gràcies per implicar-te”, que es podrà visitar des de les 10.30 del matí i que recull tot el procés participatiu en imatges i vídeos.
Per a una millor organització, s’ha de confirmar l’assistència per email a alcaldia@gramenet.cat o bé al telèfon 93 462 40 57.

Tota la documentació necessària per al Fòrum es troba disponible per a consulta a la web del PAM: www.gramenet.cat/lajuntament/pam/

*Adjuntem imatges dels eslògans utilitzats durant el procés d’elaboració del Pla d’Acció Municipal: JO M’IMPLICO AMB SANTA COLOMA i GRÀCIES PER IMPLICAR-TE

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat