Formació en xarxes socials

El dijous 12 (14.30) s'imparteix un altre taller formatiu per a empreses i persones emprenedores que volen aprendre a potenciar el seu negoci amb ajuda de les noves tecnologies.

L'Ajuntament de Santa Coloma, mitjançant el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, posa en marxa el mes de juliol un pack de tallers avançats dedicats a aprofundir en la utilització de Facebook, Twitter i Linkedin, les xarxes socials més conegudes a internet en l'actualitat . Els dos primers tallers es duran a terme durant el mes de juliol i el taller referit a Linkedin organitzarà al mes de setembre. L'objectiu és aprendre a potenciar els negocis de les empreses colomenques ia crear marca entre els seus clients.

El primer taller porta per nom Facebook, per fer créixer el teu projecte empresarial i es fixa tres reptes principals: que els participants facin el salt de la pàgina personal en la d'empresa, que aprenguin a maximitzar la seva promoció empresarial i, finalment, transmetre les normes d'actuació en el món 2.0. Aquest primer taller tindrà lloc els dies 5 i 12 de juliol de 14:30 a 16:30 al Centre d'Empreses Can Peixauet.

Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció presencialment al Centre d'Empreses Can Peixauet, av. Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24, per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat o bé a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat. El seminari és gratuït.