Formació a l'Escola de Restauració

L’Escola de Restauració de Santa Coloma comença els seus programes formatius amb els cursos de cuina per a aficionats "Passió per la cuina".

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més,  els cursos de cuina per a aficionats a l'espai "Passió per la cuina". Aquesta edició de tardor-nadal 2016 està formada per 8 sessions on, a més de descobrir els productes de temporada,  es farà una incursió per la gastronomía del Japó i del Marroc. L’horari de les classes serà de 17.30 a 19.00 a la seu de l’Escola de Restauració Santa Coloma (av. Primavera s/n de  Santa Coloma de Gramenet) i el preu és de 160€. Més informació al telèfon: 93 392 91 05 o bé al correu electrònic: hosteleria@grameimpuls.cat.

Cursos de formació

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) inicia també la seva programació de cursos de formació per a persones en situació d’atur en especialitats com cuina, servei de bar i cafeteria, summilleria, direcció de restaurant i servei de restaurant. Totes aquestes especialitats formatives estan associades als seus respectius Certificats de Professionalitat que acredita als participants la capacitació necessària per incorporar-se a un lloc de treball del sector. Més informació al telèfon: 93 392 91 05. Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA.