Fondo Comerç organitza un brou solidari per a recollir diners pels més joves

Aquest dissabte 20 (18h) s'organitza el primer brou solidari al barri del Fondo dins de la campanya de Nadal d’enguany. Els fons recollits aniran a parar a dos centres de la ciutat que duen a terme activitats per a nens, nenes i joves de la ciutat.

L'entitat Fondo Comerç organitza aquest dissabte, 20 de novembre, a la plaça del Rellotge (de 18 a 20:30 hores), un brou solidari per a recollir fons pels més joves. A l’estand situat a la plaça del Rellotge, es repartiran, a un preu de 2 euros, plats de brou entre els assistents. Tot respectant la tradició musulmana, n’hi haurà de dos tipus, amb i sense porc.
Aquesta iniciativa neix de la voluntat de donar a conèixer aquest plat típic entre els veïns i comerciants del barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet i fomentar, d’aquesta forma, la tan reconeguda interculturalitat i singularitat del seu entorn.
Els fons econòmics recollits aniran a parar a Fundació Germina i Rellotge XXI, dos centres de la ciutat que ofereixen recursos i activitats per a nens, nenes i joves.