Flamenco i Escena Santa Coloma aquest cap de setmana al Sagarra

Aquest dissabte 15 (21h) el Festival Catalunya Arte Flamenco torna a Santa Coloma, amb l'actuació de Manuel Fernández al Teatre Sagarra.

Manuel Fernández al VI Cicle Catalunya Arte Flamenco, el dissabte 15 de novembre (21h). Preu de les entrades, 18€.
 
Veu: Manuel Fernández, Guitarra: Alberto Martín, Percussió: Dani Córdoba, Trompeta: Alberto Pérez, Contrabaix: Pere Loewe, Violí: Gloria Wasner, Piano: Toni Costa, Bailaoras: Belén Burgos i Sandra Suárez

El jove badaloní Manuel Fernández va començar a cantar amb només sis anys i des de llavors no ha baixat dels escenaris. Defensor aferrissat de la copla i el flamenc, Manuel ha compaginat la seva carrera artística com a cantant amb el ball i s'ha forjat en tablaos com Sacromonte, Tarantos o el Palacio del Flamenco.

L’any passat, sota la producció de The Pinker Tones, l'artista decideix gravar el seu primer treball discogràfic a cavall entre Sevilla i Barcelona, donant-li el nom de Por arte de magia, amb temes molt reconeguts de Federico García Lorca, Juan Peña El Lebrijano, Enrique Morente o Quintero León y Quiroga, entre d’altres.

Més representacions aquest cap de setmana

"Temps d'il·lusió", Memòria històrica, divendres 14 de novembre (21h) a Escena Santa Coloma, amb Lauta Teatre a la Sala Miquelet.
"Divertiment autocrític" amb Clis, Clis i Nyac, diumenge 16 (21h) a Escena Santa Coloma a la Sala Miquelet.