Finalitzen les obres de la segona fase de renovació del carrer de la Circumval.lació

Diumenge l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i l'alcalde de Badalona, Jordi Serra visiten aquest carrer fronterer entre les dues ciutats.

 

La segona fase de renovació d’aquest carrer ha comprès el tram que va des del carrer Olot, a la banda de Santa Coloma de Gramenet, i del carrer de Júpiter, al cantó de Badalona, fins a la confluència amb el carrer de Sant Pasqual.  En total, gairebé 6.500 m2 d’espai públic i vial totalment renovat, ja que la intervenció en Circumval·lació ha estat, com en la primera fase, totalment integral.

El resultat final és el d’una avinguda absolutament renovada, amb  contenidors soterrats, amb una xarxa de sanejament substituïda i nou mobiliari urbà.  S’han ampliat les voreres i també s’ha millorat el dia a dia de la  circulació, ja que el nou vial compta amb dos carrers de tres metres amb dos sentits de la marxa. En total, sumant les dues fases s’ha configurat una nova avinguda de quilòmetre i mig, que ha deixat de ser un espai de frontera i ha esdevingut un espai de frontissa.

La intervenció, que ha costat més de 2,5 milions d’euros, ha estat finançada  pel Consell Comarcal del Barcelonès amb recursos provinents de la Generalitat de Catalunya a través del PUOSC i ha estat executada per l’empresa comarcal REGESA. També s’han rebut aportacions dels ajuntaments de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet, d’acord amb la coordinació derivada de la gestió conjunta del Projecte d’Intervenció Integral dels set barris fronterers de la Serra d’en Mena, que conclou amb la renovació completa del carrer de la Circumval·lació.