Finalitzades les obres de la nova llar d’infants de Singuerlín

L’Ajuntament de Santa Coloma ha finalitzat les obres de construcció de la nova llar d’infants pública “l’Esquirol”, ubicada al barri de Singuerlín, concretament al passatge d’en Salvatella, al costat del CEIP Sagrada Família.

El nou centre obrirà les seves portes  al curs 2009-2010 i, com les altres llars d’infants públiques del municipi, tindrà una capacitat per a 82 nens i nenes de 0 a 3 anys, en dues línies.

Amb una inversió d’1,14 milions d’euros, el nou centre disposa de 615 m2 de superfície construïda i dos patis de 205 i 368 m2 respectivament. Les seves instal·lacions disposen d’una sala d’usos múltiple, una cuina, un vestidor, un magatzem i una bugaderia, a més de les aules, despatxos i sala de professors.

Aquesta nova llar d’infants de Singuerlín pertany a la segona fase del pla d’escoles de bressol que té en marxa l’Ajuntament i que, fins el 2011, permetrà crear 492 places públiques noves distribuïdes a sis nous centres a diferents barris de la ciutat. L’objectiu del consistori és donar resposta a la demanda creixent de places en aquesta etapa educativa mitjançant la creació de, com a mínim, un centre públic per barri a la ciutat.