Finalitzada la campanya solidària amb el festival UNITE With Tomorrowland.

Ja s'han esgotat els torns de cita prèvia per a l'acció solidària relacionada amb el festival de música de ball electrònica "Unite With Tomorrowland".

El dia 29 de juliol, Santa Coloma serà escenari del festival de música de ball electrònica “Unite With Tomorrowland”. Al parc de Can Zam es podrà presenciar els sets en directe de grans estrelles del gènere, DJs com Steve Aoki, Ingrosso, Afrojack o el colomenc Albert Neve.

L’acord amb l’Ajuntament possibilitava que les persones de Santa Coloma participants en la campanya solidària podien gaudir de UNITE. A tal efecte, els i les persones interessades en prendre-hi part s'havien d'inscriure prèviament a la llista habilitada i participar en l’acció, vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, destinada a ajudar aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.La inscripció a la llista i el lliurament dels articles s'ha dut a terme el dimecres 19 de juliol en dos torns, entre les 09 i les 13 h i entre les 16 i les 20 h, al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49.Ja s'han tancat els nous torns de cita prèvia per a l’acció solidària d'aquest dilluns 24 de juliol i per tant ja no es pot accedir al sistema.