Fils, l’espai de trobada de les famílies, es posa en marxa de nou

L’espai de famílies Fils és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament,adreçada a pares, mares i tutors legals, que pretén generar llocs comuns de relació, trobada, formació i reflexió sobre aspectes relacionats amb l’educació dels fills i les filles. Fils presenta dues noves xerrades aquests dies 21 i 22.

Aquesta setmana tindran lloc dues noves xerrades del programa d’activitats educatives «Fils» a la Biblioteca del Fondo. El dia 21 (17.30), la psicopedagoga i mestra d’educació infantil Regina Batlle parlarà del tema «De casa a l’escola, l’acompanyament emocional dels nostres infants». L’endemà (17.30), el professor de secundària i formador de la Diputació Toni Argent respondrà a la pregunta «Com acompanyar els nostres fills en el canvi d’etapa?» 
Fils ofereix activitats, tallers i xerrades per dotar les famílies d’habilitats i recursos que possibilitin un creixement integral del grup familiar. Aquesta primera proposta s’emmarca en el procés d’escolarització per entendre millor els canvis i resoldre els dubtes i les inquietuds que generen l’inici d’una nova etapa escolar.