Festa de la Infància

Es fa aquest dissabte 17, a partir de les 11:00 hores, a la plaça de la Vila, per commemorar el 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància.

El dissabte 17 de novembre a partir de les 11:00 hores a la plaça de la Vila es fa una festa adreçada als nens i nenes de la ciutat i les seves famílies, on trobaran un espai-ludoteca per a infants de 0 a 3 anys i una oferta de diferents jocs tradicionals pels més grans. A les 11:45h. oferim xocolata amb melindros per a tots els/les assistents i a les 12:30 fins les 13:30h. l’actuació del grup musical KARIBU.
               
A banda d’aquestes activitats, el Consell de la Infància tindrà un estand on els/les consellers/conselleres informaran a la ciutadania sobre els últims treballs realitzats. A les tres comissions del consell i a les ultimes sessions, han treballat el tema de la no violència en la infància. Han creat una vacuna de pau i bon tracte, la cartilla i tiretes que posaran a la gents que vingui dissabte a la plaça. Aquest procés el van iniciar creant el virus, la vacuna i les tiretes, on es podrà veure en els murals de cadascuna de les comissions exposats. Aquesta activitat es una de les recomanades per UNICEF per celebrar el dia 20N.

El 20 de novembre, es reunirà el Plenari del Consell de la Infància on explicaran el treball fet i els compromisos que ha pres envers a la no violència als nens i nenes i les recomanacions que fan cap a l’administració en aquests tema. A les escoles i centres oberts de la ciutat se'ls ha convidat a assistir al plenari.