Festa 10 anys Xarxa de Valors, una dècada desfent rumors

Demà divendres: festa de celebració dels 10 anys de la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius a Santa Coloma de Gramenet

 

Santa Coloma de Gramenet, a 8 de maig de 2014.- El divendres 9 de maig, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar acollirà una jornada farcida d'actes per commemorar el desè aniversari de la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges positius, un projecte colomenc pioner a tot el país en el treball per la convivència a partir d’una xarxa de prop de 400 ciutadans i ciutadanes especialment compromesos en la lluita per desfer tòpics i prejudicis.

Al llarg de la jornada se succeiran activitats que donen contingut a la celebració i que han estat impulsades pels membres de la Xarxa. Així, a partir de les 19 h, tindrà lloc la presentació dels “Glops Antirumors”, una sèrie d’audiovisuals de curta durada que llencen missatges contra els prejudicis i els falsos rumors que dificulten la convivència. Aquests vídeos han estat produïts i interpretats per una trentena de voluntaris que formen part de l’Espai de Treball Antirumors de la Xarxa, i es difondran especialment per les xarxes socials i com a material de suport dels tallers de sensibilització del projecte. Cal  fer esment que al llarg de l’any 2013, més de 2.500 ciutadans i ciutadanes van participar en aquests tallers.

Exhibició del Dojo de kárate per a la inclusió social, les Bruixes i la Colla Castellera Laietans de Gramenet


A partir de les 21 h, algunes de les associacions i grup més actius que en formen part de la Xarxa faran la seva aportació a la celebració i podrem gaudir de les actuacions de l’Associació la Convivència, el grup de teatre social Eirene, les Bruixes de Santa Coloma, el Dojo de karate per a la inclusió social Can Peixauet, l’Associació per a la Cultura Xinesa i Catalana i la Colla Castellera Laietans de Gramenet.

L’actuació del grup de rumba catalana “El Fugitiu” a les 22h  tancarà la jornada de celebració. El ritme mestís i festiu de la rumba esdevé un símbol del missatge de la Xarxa de Valors, que emfatitza allò que ens uneix per sobre del què ens diferencia.

Més informació a www.gramenet.cat

Per a més detalls i per confirmar l’assistència, contacteu amb:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Ana Belén Pérez Blanco (618 045 488)

perezbab@gramenet.cat