Exposició itinerant i xerrades informatives sobre la Pinta Verda

El Centre Cívic del Fondo acull aquesta setmana la mostra itinerant sobre aquest projecte municipal de connexió dels espais verds i lliures de la ciutat.

La Pinta Verda és un pla urbanístic que té com a objectiu organitzar en deu anys els indrets lliures de la ciutat, interconnectar-los amb els espais públics de qualitat i enllaçar-los amb els dos grans pulmons verds: el parc fluvial del Besòs i la serra de Marina. Aquesta proposta s’ha posat a debat perquè la població hi pugui opinar.

Durant les properes setmanes hi haurà una exposició itinerant en diversos equipaments públics de la ciutat. A través de set plafons informatius, les persones interessades podran accedir a les dades fonamentals d’aquest pla. La mostra ha estat programada d’acord amb aquest calendari: Centre Cívic del Singuerlín, del 2 al 7 de febrer; Centre Cívic del Riu, del 9 al 14 de febrer; Centre Cívic del Llatí, del 16 al 21 de febrer; Centre Cívic de Can Mariner, del 23 al 28 de febrer, i Centre Cívic del Fondo, del 2 al 7 de març.

D’altra banda, se celebraran tres sessions informatives (19.00) sobre la Pinta Verda en què participaran el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jordi Mas, el director de Serveis Territorials, Miquel Roig, i el regidor del districte. La propera, el dia 11 al Centre Cívic del Riu, en aquesta sessió es donarà una informació més detallada de l’afectació d’aquest Pla en els Districtes 4 (Riu i Riu Nord) i 5 (Raval, Santa Rosa i Safaretjos). N'hi haurà una altra, el dia 18 al Casal Municipal de la Riera Alta i finalment, el dissabte, 21 de febrer (de 10.00 a 13.30), es farà un taller de debat ciutadà, obert a tothom, per recollir propostes i aportacions al Pla Pinta Verda. La sessió tindrà lloc a l’Oficina Municipal d’Escolarització (rambla de Sant Sebastià, 98-100). Aquest projecte vol redefinir, millorar i connectar en xarxa els espais lliures de la ciutat. A hores d’ara se celebra el procés de debat per conèixer l’opinió de les entitats i la ciutadania al voltant d’aquest projecte.