Exposició exclusiva d’obres d’Hernández Pijuan a Can Sisteré, un dels referents de l’art contemporani català

La mostra “Paisatges. Obra sobre Paper” només es podrà veure a Santa Coloma del 27 d’octubre al 27 de novembre. Aquest dijous a les 20 hores es fa l'inauguració

 

Aquest dijous 27 d’octubre, a les 20.00, s’inaugura al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré la mostra d’Hernández Pijuan ‘Paisatges. Obra sobre Paper’, una exposició que només es podrà veure a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, fins el 27 de novembre.

Comissariada pel fill de l’artista, Joan Hernández, especialment per a Can Sisteré, l’exposició proposa, a partir del fil conductor de la relació de l’artista amb el seu entorn natural,  un recorregut per diferents tècniques sobre paper: guaix, aiguatintes, monotips i litografies.

Aquesta és la tercera mostra del cicle que Can Sisteré dedica a la relació entre art i natura. Anteriorment, s’han exposat “Paisatge Expandit”, de Jorge Zambrano, i “El jardín doméstico”, de Lusesita . Properament serà el torn de la mostra “Homo et Natura”, un projecte col·lectiu d’artistes colomencs.   

L’artista Hernández Pijuan
Hernández Pijuan (Barcelona 1931-2005) és avui un dels referents fonamentals de l’art contemporani català. En el seu currículum destaca una important trajectòria acadèmica, el reconeixement institucional al seu treball i les exposicions tant les internacionals com les organitzades als centres d’art més importants del país, com són el Museo Reina Sofía, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el Museu de Bellas Artes de Bilbao, entre d’altres.