Exposició de l'Avalot

Aquest grup celebra 30 anys de teatre de carrer. Amb motiu de l'aniversari, el Museu Torre Balldovina presenta fins al 10 de gener una exposició amb alguns dels elements que han protagonitzat els seus espectacles.

Es mostraran màscares, titelles, escenografies, utillatge, vestuaris, estructures i també fotografies, cartells i programes per mostrar la trajectòria artística d'aquesta companyia colomenca molt arrelada a la ciutat a través de diferents projectes culturals, pedagògics i empresarials.
 
L’exposició comprèn dos àmbits: l’Avalot firaire, el que crea espectacles al voltat del món de la fira, i l’Avalot de foc, el que produeix espectacles de carrer de gran format amb pirotècnia, els quals els ha permès viatjar per arreu de Catalunya i d’Espanya, però també a França, Portugal, Itàlia, Anglaterra, Escòcia, Alemanya, Equador i Veneçuela.
 
Aprofitant el caràcter visual i espectacular de l’exposició i que, per tant, és apta per a tots els públics, fins al 10 de gener de 2016 els mateixos membres de la companyia fan visites guiades gratuïtes adreçades a grups escolars i entitats ciutadanes. La visita guiada és per grup classe o grups de 30-35 persones i té una durada d’uns 30-45 minuts, segons el nivell. Per a més informació i concertar la visita cal contactar amb l’Avalot (tel. 933 919 773 - 679 434 407, lavalot@lavalot.com) o el Museu (tel. 933 857 142, museutorreballdovina@gramenet.cat).