Exposició al Parc Fluvial del Besòs

Del 20 de febrer al 17 d'abril es podrà veure al Parc Fluvial del Besòs (entre el carrer de Lluis Companys i el passeig de Llorenç Serra) la mostra fotogràfica "11 anys de Diaris de viatges". Si passeu per l’expo feu-vos una foto per compartir a les vostres xarxes amb el hastag #11AnysDiarisViatges

Les imatges d’aquesta mostra a la vora del riu són de Ruido Photo: “Àfrica en femení”; Nuria López: “Sex and Revolution”, “Pasaportes–Territorios libres”; Mingo Venero: “Vacances en pau”; Joan Cabañas: “Riures solidaris”;  Anna Boyé: “Matriarcats”, i Sergi Bernal: “Recordar després de l’oblit: Buchenwald”.

Aquest passat 2020, el cicle expositiu de fotografia social Diaris de Viatges ha celebrat l’onzena edició. Des de 2010 s’han programat 44 mostres a la Sala Riu del Centre Cívic Riu. Fins a l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, les exposicions del cicle, organitzat per l’Ajuntament, han estat fidels a la seva cita, tot un referent de l’àmbit metropolità en matèria de sensibilització.

Diaris de Viatges ha tocat temàtiques com la igualtat de gènere, la defensa dels drets humans, les persones refugiades, el medi ambient o l’educació per la pau, entre moltes altres; s’hi ha comptar amb la participació de referents internacionals del fotoperiodisme, amb cabuda preferent per a l’autoria local.

L’exposició que podran veure al parc fluvial del riu Besòs, “11 anys de Diaris de Viatges”, és un recull del bo i millor de l’obra programada durant aquesta dècada, que es presentarà en tres fases. La primera, aquesta d'ara, sota el lema “Sensibilització social i educació per al desenvolupament”, inclou set treballs que fan palesa la importància de la consecució d’una societat més compromesa amb la transformació local i global, i amb el desenvolupament humà sostenible, inclusiu i equitatiu.