Expansió empresarial a través de la xarxa

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, organitza una sessió informativa el proper 3 de maig (16.00) a Can Sisteré per reflexionar sobre les estratègies comercials que ofereixen les noves tecnologies.

El Servei de Foment Empresarial proposa el dia 3 de maig una sessió que suma les oportunitats que presenten per les empreses la cerca de nous mercats a través de les noves tecnologies.
L'Ajuntament, a través de Grameimpuls, convida a totes aquelles persones inquietes i amb ganes d’emprendre noves aventures empresarials, ja siguin persones empresàries o emprenedores que participin d’aquesta sessió. La formació s’impartirà a Can Sisteré (C. Sant Carles, s/n) de 16 a 20 hores.

El seu objectiu principal serà mostrar quines són les principals estratègies als canals digitals, i les eines publicitàries i promocionals que funcionen per tal d’aconseguir contactes comercials a nivell internacional. Així mateix, es tractaran quins són els principals obstacles als que s’ha de fer front per poder aconseguir col·laboracions i prescriptors en mercats amb potencial per introduir els productes i serveis de l’empresa.

Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció presencialment en el Centre d'Empreses Can Peixauet, Av. Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24, per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat o bé a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat. La participació és gratuïta.