Èxit de participació a la III edició de la Mostra Gastronòmica

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la rambla de Sant Sebastià la 3a edició de la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet, amb un gran èxit de participació, de qualitat de les activitats i de les degustacions.

###NEWS_VIDEO_1###

L’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, va presidir divendres 15 de maig, l’acte inaugural de la Mostra Gastronòmica, que enguany ha tornat a ocupar la rambla de Sant Sebastià durant tot el cap de setmana.

Aquest esdeveniment va finalitzar diumenge a la tarda amb una xifra d'assistents de més de 35.000 persones, superant així la xifra de l'any passat. Des de divendres a la tarda fins diumenge al migdia s'han venut més de 3.500 talonaris de tiquets degustació (cada talonari tenia 14 tiquets per bescanviar per degustacions i begudes).

Les activitats amb més interès han estat: les demostracions de Cuines del Món, el 1er concurs de cata de vins per a aficionats i, en general, les demostracions dels restaurants participants. Una de les sorpreses amb més èxit d'aquesta edició ha estat la demostració de la cuina dels ibers, on es va poder tastar la cervesa que prenien els nostres avantpassats íbers i d'altres plants de la gastronomia dels pobladors del Puig Castellar.

Aquesta fira està protagonitzada pels restauradors de més prestigi de la ciutat, a més de la participació dels tres mercats municipals -Sagarra, Singuerlín i Fondo-. La Mostra està co-organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI).