Éxit de la Jornada "El dret a viure sense violència"

Més de 200 persones, professionals sanitaris i del treball social, van assitir el passat divendres 6 de novembre a la Jornada "El dret a viure sense violència" celebrada el recinte Torribera.

L'objectiu de la jornada va ser la creació d'un punt de trobada per tractar el tema de la Violència convidant als diferents col·lectius professionals i agents implicats en el territori que hi puguin estar relacionats en dos sentits: violència intra-familiar relacionada amb la gent gran, gènere i nens i violència als professionals de diferents institucions.

La conferència inaugural va anar a càrrec de Alvaro Rodríguez Carballeira, Profesor titular del Departament de Psicologia Social de la UB, sota el títol "Violència psicològica: delimitació, components i aplicacions". Posteriorment es van desenvolupar dues taules rodones. La primera, "Violència Intra-familiar: detecció, intervenció, protocols i circuits"; i la segona, "Els professionals també poden ser víctimes".

La jornada va ser organitzada per L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, els Mossos d’ Esquadra, Cat Salut, La Fundació Hospital de l’ Esperit Sant.