Esports: activitats suspeses i instal·lacions tancades

L'emergència sanitària del COVID-19 ha obligat a la suspensió d'activitats esportives i al tancament de les instal·lacions municipals i privades. Uns 25.000 esportistes i prop de 150 clubs de la ciutat es veuen afectats des del passat 13 de març.

 

 

Totes les instal·lacions esportives de la ciutat, tant públiques com privades, estan en situació tècnica de parada, és a dir, els usuaris i usuàries no tenen accés a les mateixes per poder gaudir-les. En tots els equipaments municipals s'estan complint els protocols establerts de control, seguretat i seguiment de l'estat d'aquests.

El tancament afecta als 4 pavellons (Pavelló Raval, Pavelló Juan del Moral, Pavelló La Bastida i Pavelló La Colina), els 4 camps de futbol (Nou Municipal, Ca Zam I i II, Oliveres), les 7 pistes de petanca (Santa Coloma, Raval, Ca Mariner, Guinardera, Oliveres, Riera Alta i Ca Calvet), la pista d'atletisme Antonio Amorós, pista poliesportiva Prat de la Riba, pista Nou Oliveres, Frontó municipal i els complexos esportius Duet Can Zam, Duet Fondo, Raval i Torribera.

Totes les activitats esportives programades per als pròxims mesos s'han suspès. Uns 25.000 esportistes i al voltant de 150 entitats s'han vist afectades per les suspensions d'activitats i pel tancament d'equipaments esportius. Aquesta situació es mantindrà mentre duri l'Estat d'Alarma decretat pel Govern central.

L'atenció a clubs i persones usuàries per part del departament d'Esports de l'Ajuntament, es realitza de manera telemàtica. Qualsevol consulta pot fer-se via correu electrònic: esports@gramenet.cat