Esport a la Festa Major

Una pedalada solidària a benefici d'ASDENT, la Copa Catalunya de futbol sala amb Marfil Santa Coloma i les tradicionals curses atlètica i ciclista, principals actes esportius de la Festa Major d'Estiu.

Santa Coloma viurà a partir del 31 d'agost una Festa Major amb un bon grapat d'activitats esportives. Com cada any, l'esport és un dels protagonistes destacats de la festa al costat de la música, el teatre, l'animació infantil, les tradicions populars...

Enguany, solidaritat i esport han unit forces per organitzar el dissabte 1 (09.00)  una jornada de spinning solidari a la rambla de Sant Sebastià amb l'objectiu d'ajudar a l'Asociación de la Enfermedad de Dent (ASDENT), una entitat creada per una família colomenca amb un nen que pateix aquesta rara malaltia del ronyó.

Copa Catalunya 

L'esport professional tindrà la seva cita a partir del divendres 31 (19.00)  al Poliesportiu Nou (C/Mossèn Cinto Verdaguer, 24. Sta. Coloma de Gramenet) amb la disputa de la Fase Final de la Copa Catalunya de futbol sala. Hi participarà l'equip local, Marfil Santa Coloma, que s'enfrontarà a Sala 5 Martorell en la segona semifinal del torneig el mateix divendres (21.15). En cas de passar a la final, tal com desitjem, l'equip colomenc la disputaria diumenge a les 16.30 hores contra el guanyador de l'altre semifinal que enfrontarà al campió d'Espanya i Europa, el FC Barcelona, amb l'Hospitalet Bellsport. Tots els partits d'aquesta competició tenen entrada gratuïta.

Dues curses clàssiques

En l'àmbit de l'esport no competitiu, els carrers de la ciutat viuran el diumenge 2, des de les 09.30, la tradicional cursa atlètica de Festa Major. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia 31 a l'Institut Municipal d'Esports (Plaça Manent s/n) o per correu electrònic a infociesc@yahoo.es.

El centre de Santa Coloma serà l'escenari aquest dia d'una altra cursa, la ciclista de veterans que organitza el Club Ciclista Colomenc a partir de les 10.30 hores. Aquesta carrera ciclista comportarà algunes afectacions en el trànsit al la ciutat: 

  • La circulació de vehicles provinents de pg. Llorenç Serra i av. Francesc Macià es desviaran per pg. Salzereda i av. Can Peixauet.
  • La circulació de vehicles provinents d’ av. Generalitat es desviarà per av. Banús.
  • El carrer Verdaguer, entre av. Santa Coloma i pg. Salzereda, serà de sentit únic amb entrada per av. Santa Coloma i sortida pel pg. Salzereda.
  • L’accés, pels vehicles privats, a la zona circumdada per la carrera s’efectuarà per Cultura/Av. Santa Coloma i per F. Moragues/Generalitat, mentre que la sortida es realitzarà per F. Moragues / av. Sta. Coloma i  Verdaguer / av. Sta. Coloma i Sant Carles/ pl. Vila.

D'altres cites esportives

Els escacs i el billar amb diverses activitats organitzades per La Colmena, un torneig de tennis a Torribera, un de pàdel a Can Zam, el torneig Singuerlín de futbol i el futbol 7 al camp de Can Zam 2 són d'altres actes d'una programació esportiva de Festa Major que podeu consultar en aquest enllaç