Es presenta la campanya de Nadal del comerç local

Al local de l’ACI s'ha presentat la campanya de Nadal de l’entitat i del Programa Operatiu Estacional de seguretat (POE) Grèvol, que realitzaran agents dels mossos d’esquadra i la policia local.

L'acte ha estat presidit per Laia Muñoz i Esteve Serrano, presidenta de l’Agrupació del Comerç i la Indústria i tinent d’alcalde de Comerç i Mercats respectivament, a més de comptar amb la presència del ponent de Seguretat, Ordre Públic i Convivència, Antonio Carmona i l’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma, Marcel Pazos, juntament amb l’intendent major de la Policia Local, Roberto Jorge.

El tinent d’alcalde de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Santa Coloma, Esteve Serrano, ha explicat que aquesta campanya ha de ser especial ja que es comencen a veure els fruits del pla estratègic 2013 que va aprovar l’Ajuntament. Una eina que contempla una promoció especial enfocat al comerç de Santa Coloma.

D’altra banda, Esteve Serrano s’ha mostrat confiat en que l’execució del pla d’usos que es previst finalitzar l’any vinent donarà al comerç de la ciutat l’eina per revitalitzar els seus eixos comercials.

Més de 50 activitats programades

Pel que fa a les activitats s'ha destacat que “n’hi ha per a públic de totes les edats: des de tallers per a infants fins a taper-sex, passant pel tradicional trenet que farà una ruta per la ciutat”. Per Laia Muñoz l’objectiu d’aquesta campanya és evitar les fugues de compradors del centre comercial urbà i alhora posar en valor els seus associats. Amb aquest objectiu s’han editat 20.000 calendaris de butxaca on es recullen les activitats previstes pels propers mesos.

Patrulles mixtes els dies de Nadal

Per la seva banda l’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra ha manifestat que el dispositiu es va iniciar el passat mes de novembre amb una primera fase d’informació als comerciants i que finalitzarà després de reis. La coordinació entre els cossos de la policia local i els Mossos d’Esquadra permetrà les patrulles mixtes que puntualment patrullaran els eixos comercials de la ciutat durant aquestes festes.