Enderrocat l'antic edifici del mercat municipal del Fondo

Aquest dimecres al migdia l’Ajuntament de Santa Coloma ha procedit a l’enderroc exterior de l’edifici del mercat municipal del Fondo, concretament per la part de l’estructura perimetral del carrer de Mn. Jacint Verdaguer.

###NEWS_VIDEO_1###

L’alcalde Bartomeu Muñoz ha estat present en aquest inici de l’enderroc exterior. Aquests dies previs s’han realitzat els treballs preparatius a l’enderroc, que han consistit en la neteja i desmuntatge dels elements interiors de l’edifici i l’enderroc del tram de façana cap el carrer de Massenet. La previsió és que el conjunt de treballs de l’enderroc finalitzin a finals d’abril.  

El mercat provisional i el nou poliequipament

Des del mes de novembre de l’any passat està en funcionament l’edifici provisional del Mercat de Fondo, ubicat entre els carrers de Verdi i les avingudes de Mònaco i Itàlia. Amb el mercat provisional en marxa, s’ha finalitzat la primera fase necessària per a la construcció del nou edifici del mercat Fondo, que estarà ubicat a l’emplaçament de l’antic mercat.

El nou mercat municipal serà un poliequipament que contindrà els següents usos: mercat municipal (amb zona de càrrega i descàrrega en planta soterrani), un supermercat, una llar d’infants i una biblioteca. El nou edifici tindrà una superfície construïda total de 8.954,26 m2.