En marxa una nova edició del Circuit de Música Independent de Santa Coloma (CORTOCIRCUIT 2010)

Ja està obert el període d’inscripcions i recepció de maquetes, que s’allargarà fins el 17 de maig.

 

Santa Coloma de Gramenet, a 3 d’abril de 2010. El Cortocircuit va néixer fent honor al seu nom, constituint un circuit de cinc actuacions a locals emblemàtics de la ciutat, però de capacitat reduïda; posteriorment es va optar per redreçar la programació oferint un únic concert amb més mitjans i major assistència de públic a un lloc central de la ciutat. A l’últim any s’ha tornat a una formula mixta, d’actuacions de petit format durant els mesos de juny i juliol amb la participació dels cinc grups o artistes seleccionats per formar-ne part, amb l’objectiu de presentar-los; i setembre durant la Festa Major d’Estiu.

D’altra banda, dirigit a la difusió entre el sector de la producció, també s’edita un CD amb els temes de les formacions seleccionades. L’enregistrament es farà al Centre de Creació Musical Molinet. Cortocircuit està organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma i el Molinet.

Terminis
Ja està obert el període d’inscripcions i recepció de maquetes perl al CORTOCIRCUIT 2010, que s’allargarà fins el 17 de maig. Els grups interessats hauran de presentar al Centre de Creació Musical Molinet (avda. Mossèn Pons i Rabadà, s/n. Parc del  Molinet Tel. 93 466 54 49 info@centremolinet.com) una maqueta amb almenys tres dels temes més representatius del seu repertori; un dossier amb les dades generals del grup (nom del grup, dades dels integrants amb telèfons i currículum del grup); i almenys una fotografia del grup que pugui ser publicada a mitjans de comunicació. 

Un cop tancat el període, la Comissió d’Organització de CORTOCIRCUIT 2010, integrada per representants del Servei de Cultura i del Servei Joventut del Ajuntament, el Centre de Creació Musical Molinet, representants de la premsa local i especialistes en el món de la música, seleccionarà cinc grups d’entre tots els que es presentin en la forma i termini establerts. Aquesta selecció es farà segons criteris de qualitat, de capacitat d’innovació i d’heterogeneïtat d’estils.

CORTOCIRCUÏT, bases del concurs:

http://www.grame.net/index.php?id=3072

Per a més informació i/o entrevistes i/o IMATGES:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat