En marxa una nova edició del circuit de música "Cortocircuit"

El Circuit de Música Independent de Santa Coloma de Gramenet, “Cortocircuit”, representa una aposta decidida pel foment de la creació musical amateur a la nostra ciutat. Una voluntat de servir com altaveu de creadors no professionals locals que està avalada per les seves anteriors edicions.

El Cortocircuit va nàixer fent honor al seu nom, constituint un circuit de cinc d’actuacions a locals emblemàtics de la ciutat, però de capacitat reduïda, posteriorment es va optar per redreçar la programació oferint un únic concert amb més mitjans i major assistència de públic a un lloc central de la ciutat. A l’últim any s’ha tornat a una formula mixta, d’actuacions de petit format durant els mesos de juny i juliol amb la participació dels cinc grups o artistes seleccionats per formar-ne part, amb l’objectiu de presentar-los, i una altra al setembre durant la Festa Major d’Estiu.

D’altra banda, dirigit a la difusió entre el sector de la producció, també s’editarà un CD amb els temes de les formacions seleccionades. L’enregistrament es farà al Centre de Creació Musical Molinet.

Terminis
Ja està obert el període d’inscripcions i recepció de maquetes, que s’allargarà fins el 17 de maig. Els grups interessats hauran de presentar al Centre de Creació Musical Molinet (avda. Mossèn Pons i Rabadà, s/n. Parc del  Molinet Tel. 93 466 54 49 info@centremolinet.com) una maqueta amb almenys tres dels temes més representatius del seu repertori; un dossier amb les dades generals del grup (nom del grup, dades dels integrants amb telèfons i currículum del grup); i almenys una fotografia del grup que pugui ser publicada a mitjans de comunicació.  

Un cop tancat el període, la Comissió d’Organització de CORTOCIRCUIT, integrada per representants del Servei de Cultura i del Servei Joventut del Ajuntament, el Centre de Creació Musical Molinet, representants de la premsa local i especialistes en el món de la música, seleccionarà cinc grups d’entre tots els que es presentin en la forma i termini establerts. Aquesta selecció es farà segons criteris de qualitat, de capacitat d’innovació i d’heterogeneïtat d’estils.