En marxa el nou plànol turístic de Santa Coloma de Gramenet

Es distribuirà entre entitats, punts d'informació a la ciutadania i centres educatius; i també es podrà consultar des d'aquest web.

L’Àrea municipal de Promoció de la ciutat i turisme està ultimant el nou plànol en paper de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Ben aviat començarà la seva distribució en entitats locals, punts d’informació -com l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OIAC) o els futurs punts d'informació de les biblioteques municipals-, centres educatius, AMPA'S...

El nou plànol turístic recull informació relativa als punts d’interès administratius de Santa Coloma de Gramenet. A més s’han afegit les referències al patrimoni històric i cultural. En la realització d’aquesta publicació, coordinada des de Promoció de la ciutat i turisme, han intervingut tots els serveis municipals si bé ha estat una tasca coordinada pels departaments de Turisme i Premsa i Comunicació.

Aquesta setmana, l’alcaldessa Núria Parlon, s’ha reunit amb els responsables dels diferents departaments que han intervingut en la producció del nou plànol. Parlon ha destacat el treball col·laboratiu de les diferents àrees municipals.

Pròximament aquest nou plànol es podrà consultar des de la web de Grametursime amb un aplicatiu de selecció per capes que possibilitarà als ciutadans i ciutadanes fer una recerca molt ajustada als seus punts d'interès.