En marxa el festival musical Cortocircuït

Aquest cap de setmana ha començat el festival musical Cortocircuït 2009, que enguany celebra el seu desè aniversari a Santa Coloma amb importants novetats.

###NEWS_VIDEO_1###

Una d’elles és la posada en marxa d’un nou projecte d’oci jove nocturn a la ciutat, en el qual el Cortocircuït 2009 suposa el tret de sortida.

Es tracta d’una nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Santa Coloma, amb la col·laboració de Centre Comerç i dels locals d’oci nocturn del barri del Centre, per oferir als joves de la ciutat una nova proposta d’esbarjo, econòmica i lúdica per a les nits dels caps de setmana.

Les actuacions es faran tots els dissabtes fins el 25 de juliol.  Sota el títol "Acústics 10è aniversari" també els divendres hi hauran actuacions dels grups que han passat per aquest concurs durant aquest deu anys.

El festival Cortocircuït està organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma i el Centre de Creació Musical Molinet. L’objectiu és donar a conèixer i promoure cantautors i bandes musicals emergents de la ciutat.