Els tres mercats municipals posen en marxa una campanya de promoció comercial conjunta

Els tres mercats municipals de la nostra ciutat — Sagarra, Fondo i  Singuerlín— han engegat la primera campanya conjunta de promoció i imatge dels seus serveis.

La iniciativa ha arrencat amb la presentació del logotip i l'eslògan de la campanya: “Et coneixem bé, t'oferim el millor”. Una de les primeres accions és la instal·lació,  durant tot aquest mes de novembre, de banderoles identificatives dels mercats i l'enganxada de cartells a totes les parades de cadascun del tres mercats amb el logotip de l'associació i l'eslògan de la campanya.

Aquesta campanya, que posen en marxa per primera vegada i de forma conjunta els tres mercats de la ciutat,  s'inclou dins el Projecte de dinamització dels mercats municipals de Santa Coloma, l'objectiu del qual és identificar els mercats com un espai comercial de referència de producte fresc, saludable i de qualitat i, alhora, potenciar la proximitat, la convivència i el tracte amb el client, el valor afegit dels mercats municipals respecte a altres tipus de comerços.

A més de l'enganxada de banderoles i cartells, els mercats municipals tenen previstes altres accions per difondre els seus serveis, entre les quals destaca un programa televisiu de cuina a Tele Taxi Televisió.