Els serveis municipals treballen tot l’estiu

L’Ajuntament manté oberts tots els serveis públics essencials. La neteja, el manteniment de la via pública i la seguretat funcionen al cent per cent.

Els serveis municipals essencials es mantenen oberts i a ple rendiment durant tot l’estiu. Amb gran part de la població gaudint d’un merescut descans, l’Ajuntament continua amb la seva tasca quotidiana de manera que la població hi trobi les respostes que necessita. La neteja viària,el manteniment de la via pública, l’atenció social i la seguretat de les persones són serveis que treballen al cent per cent. Tanmateix, en altres àmbits que no són tan bàsics, l’Ajuntament ajusta lleugerament els horaris. Per descomptat, l’atenció al públic i la informació municipal en línia funcionen les 24 hores.

En alguns àmbits, com el medi ambient, l’Ajuntament treballa de valent per combatre les molestes plagues d’insectes característiques de l’estiu. D’altra banda, la freqüència de la neteja amb aigua dels carrers augmenta en aquesta època de l’any, igual que el manteniment i el reg de places, parcs i jardins. La nostra ciutat compta amb 22 itineraris d’aquesta mena que requereixen una atenció constant.