Els Reis Mags aterraran en el camp de fútbol Can Zam 2

Els Reis Mags vindran en helicòpter com cada any. Però en aquesta ocasió no aterraran en la pista d'atletisme, sinó que el faran en el camp municipal de futbol Can Zam 2. A aquestes instal·lacions s'accedeix per l'avinguda de la Pallaresa (lateral de la B-20). L'Ajuntament recomana a les famílies no anar a la cavalcada amb cotxe per evitar els problemes lògics d'aparcament en les grans concentracions ciutadanes. També es recomana estar en aquest punt abans de les 16.30 per evitar aglomeracions a última hora (la recollida de les enviades dels nens per part del carter real comença a les 16.00).

A les 17.30 tindrà lloc la concentració de la cavalcada en el carrer d'Anselm del Riu, cantonada amb l'avinguda de Francesc Macià, i mitja hora més tard començarà la desfilada. Hi haurà 5 carrosses i un centenar de figurants, i es repartiran 3.000 quilos de caramels sense gluten. Les entitats que participen en la cavalcada són aquestes: Colla Vella de Diables, Airiños da nosa Galicia, Casa de Aragón Virgen del Pilar y Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet.

Recorregut: avinguda d'Anselm del Riu, avinguda de Francesc Macià, avinguda de Santa Colloma, avinguda dels Banús, carrer d'Irlanda, rambla del Fons, carrer de Mozart, carrer de Wagner, carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, carrer de Sant Just, avinguda de la Generalitat i plaça de la Vila.