Els plans d’ocupació del programa Treball als Barris beneficien 116 persones

L'Ajuntament mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls posa en marxa una nova convocatòria del programa "Treball als Barris".

En marxa la nova convocatòria dels plans d’ocupació del programa Treball als Barris a Santa Coloma. L’Ajuntament, a través de Grameimpuls, ha contractat per un període de sis mesos a 116 persones que es trobaven en situació d’atur per a realitzar tasques de millora de la ciutat. L’objectiu d’aquest programa és ajudar els colomencs i colomenques amb més dificultats a accedir al mercat laboral.

Aquesta segona setmana de maig s’ha iniciat el projecte de Jardineria i Neteja Urbana. És el primer dels quatre que estan previstos en aquesta convocatòria i ha suposat la contractació de 29 persones que realitzaran tasques d’arranjament de les zones verdes de la ciutat. El programa d’enguany també inclou un projecte de Manteniment d’Edificis Municipals (13 contractacions), un altre destinat a la Millora de l’Entorn Periurbà als barris centrals i els de la Serra d’en Mena (62), així com un de Millora dels equipaments municipals, Organització i Eficiència Energètica de les instal·lacions (12). Aquests darrers projectes es posaran en marxa al llarg del mes de juny.

Aquests plans d’ocupació es desenvolupen als barris centrals de Santa Coloma i els que formen part de la Serra d’en Mena, a la zona sud de la ciutat. Treball als Barris és una iniciativa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.