Els Joglars tanquen gira al Teatre Sagarra

Ho fan aquest dissabte 27 (21h) amb "El coloquio de los perros", una adaptació lliure de l’obra de Cervantes. El teatre municipal ofereix descomptes del 40% en el preu de l’entrada.

Aquest dissabte, 27 de setembre (21:00h), Els Joglars tornen a Santa Coloma de Gramenet amb "El coloquio de los perros". El Teatre Josep Maria de Sagarra ha estat l’escollit com a punt final de la gira que la companyia ha fet a Catalunya amb aquesta adaptació lliure de l’obra de Miguel de Cervantes.
Ramon Fontseré dirigeix i interpreta un espectacle en què dóna vida a un gos —Cipión —  al qual Cervantes li va concedir el do de llengües durant una nit. Aquesta obra assenyala les misèries d’uns éssers, els humans, a qui els gossos observen des de la nit dels temps.
La dramatúrgia és d’Albert Boadella i Martina Cabanas, i els actors que interpreten aquesta peça són Ramon Fontserè, Pilar Sáenz, Dolors Tuneu, Xavi Sais i Xevi Vilà.

El preu inicial de l’entrada és de 18 euros però amb un cupó especial es pot arribar a tenir un descompte del 40%. Aquest cupó es pot descarregar des del perfil de Facebook del Teatre Sagarra, des de Pasión por Santako, i al butlletí municipal L’Ajuntament Informa, que sortirà el divendres 26 amb un cupó retallable.
Les taquilles estaran obertes divendres 26 de setembre de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 i dues hores abans de la funció.

Teatre familiar

Com gat i gos és el títol de l’obra per al públic familiar que posarà en escena Teatre Animal el diumenge 28 (12.00). És la història d’en Nacho, un artista insaciable. Els dibuixos són la seva passió. I també ho són els seus amics. En Nacho ha trobat la manera de donar-los vida i comunicar-se amb ells, però qualsevol cosa pot passar quan estan junts. Preu: 8 € (s’hi apliquen els descomptes habituals).

"Ficció sonora"

Després de la seva estrena al Festival Altaveu, el grup colomenc Xarxa 927 presenta el divendre 26 (21.00), l'espectacle Esperpent ficció sonora, que interpreten l'actriu Elisabet Fernández i el poeta José Luis Cabeza. El repartiment compta també amb Dive Dibosso, dues vegades nominat als Premis de la Música i una als Grammy, i Toni Medialdea (guitarra elèctrica).
A partir de diverses projeccions, l' escenografia és impactant i espectacular. El preu de l'entrada és de 5 €.